Saturday, February 8, 2014

cuti dan minggu pertama

assalamuailakum.

hello blog. 
rindu nak menaip.
sebenarnya hari ni dah start second week.hihi
tapi minggu lepas pura pura buat macam cuti.
baru je semalam balik sini tapi rasanya lambat masa. eh.

cuti sangat bahagia.
itu ini dibuatnya.
tapi apakan daya malas nak update. wuhuu.


best friend forever. syaida n athirah.
selalu ada bila aku balik kuantan.
tak perlu nak rahsia itu ini.
everything we shared. kan.

thank you!

tiga semester untuk dihabiskan. chaiyok.
pejam celik pejam celik konvo time. hope on time. amin
orang selalu tanya kenapa lambat lagi habis, U lain, lain caranya.
janji ALLAH itu pasti, rezeki tu ALLAH yang beri. 
so please jangan soalkan. 
kadang kadang perkara macam ni buat orang down.
eh kejap tetibe emo pulak. sorry. 
tapi saya okay saje. *senyum*

itu saje.
selamat semuanya.

love,
rusyie

No comments:

Post a Comment