Thursday, February 13, 2014

minggu keduaaaa

assalamuailakum.

hi blog hambar. hambar pon rasa sayang. okee lettew. tempat boleh bebel. tempat boleh luah. tempat boleh mengenang kisah lampau.

tiba tiba mukadimah macam tu. hambar lagi sekali.

chapter 2 for this sem. alhamdulilah settled. 
penat dia lain sikit sampai rasa malasnya nak buat itu buat ini. 
tapi hari ni semangat sikit sebab dipermudahkan urusan register subject.
nak meringankan sem depan punya subjek. tapi macam susah je nak add subjek ni sebab harus pergi fakulti lain nak kena jumpa lecturer dan ketua jabatan(KJ). but, alhamdulilah jumpa kj yang sangat baik. 
dia cakap sebenarnya dah cukup student, tapi takpelah only both of you. rasa yeay sangat. 
so me n syira, berdua saja dapat add subjek ni. semalam dah rasa macam putus asa.
thank you so much.
pastu this week awal awal dah ada assignment yang kena reject. hampir satu kelas. second day, still ada yang kena reject, alhamdulilah yang diri ini diterima. hope next tak ada dah macam ni. seriau bak hang.

sem ini rasa macam mencabar sangat. nak dekat dekat habis ni memang kena kuat sikit. tengok sem sebelum ni minggu kedua rilek rilek je. tapi sem ni hah rasa lah. 

doakan pemilik blog ni. :)

be strong, rusyie.


love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment