Saturday, March 29, 2014

minggu ke lapan

assalamuailakum.

minggu ke lapan dah selesai. 
sangat penat juga lah. banyak yang kena settle.
sampai update pon hari sabtu. padahal internet memain slow. hukhuk

rusyie: korang settle semua kerja, akak nak tido je. haha.*gelakjahat*
pandai sangat berlakon. itu hanya khayalan. 
dalam group kita semua kena bersatu padu.
apa yang penting KERJASAMA.
alhamdulilah. mereka merangkap housemate, teammate jua. 
terima kasih kerana banyak membantu. 

 ini acah acah photoshoot untuk workshop coming soon.
terpaksa hitam putih nanti tak surprise. surprise sangat kan.
nanti kena siapkan untuk workshop. siapkan luaran dan dalaman lagi. phew. 

public speaking team. happy dah settle. tudung tak jadi pon tetap nak upload gambar. jumpa kawan baru lagi dalam ini. yeay kelas public speaking bulan 5. bulan 4 dapat cuti. horayy.

lagi empat hari aku mahu ketemu kuantan. tak sabar. *senyumbahagiawalaupunstress*


love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment