Sunday, September 7, 2014

selepas 3 bulan

Assalamuailakum.
 Cutiku telah berakhir! Perjuangan perlu diteruskan! *semangat*

Hehe. Oke mukadimah yang ... Sila teruja.

Nak cuti lagi. *yangnibarubetul*
But, kalau fikir balik baik cepat, nak habis study cepat kan. Nak keje. Nak kawen. Opps. 

Final year insyaallah di universiti kesayangan. Ecece dan dan panggil kesayangan.
Hope this sem i can do the best. Tak seperti sem lepas. Seriously, bila fikir2 balik, banyak mende down kan aku. Tapi pengalamankan. Oke dah lupe kan yang lepas. Yang buruk lupa, yang manis sila abadi di dalam kenangan. Ecewah.

Good luck diri sendiri serta rakan seperjuangan! 

Tetibe jatuh hati dengan lagu ni er bukan bukan jatuh hati kepada orang yang bagi lagu ni. Hiks.



Best kan. Hee

:)

No comments:

Post a Comment