Tuesday, September 23, 2014

semangat

Assalamuailakum.

Actually tajuk tu macam nak bagi semangat pada diri sendiri.
Tiga minggu dekat terengganu.
Serius lelah rasa. Banyak keje.
Ni malam ni rilek after submit proposal, tajuk individu da terima.
Bakal menyiapkan group research, individu conceptual paper. 
Ni hanya untuk 1 seminar ya. Peh.
Assignment lain masih banyak kena buat. Peh.
Normal for final year student. Insyaallah i can do it.

Tapi, sekarang rasa rindu family.
Rindu yang rasa nak balik, nak peluk sorang2.
Aku bukan duduk jauh baru 1 thn ye. Dah 5 tahun ye.
Tapi aku still rasa rindu tu. 
Mungkin sebab environment, kawan2, study, makan dan semualah.

Itu je mampu aku update.
Week 1 until 14 macam tak boleh je nak buat.
So nak bagitau ni dah week 3. Peh.
So lagi 11 week more nak kena hadapi. 
Harap aku setabah seperti 5 tahun sebelum ni! 

Good luck to me!

:)

No comments:

Post a Comment