Monday, January 5, 2015

BBQ time

assalamuailakum.

dah berjanji pada diri sendiri konon konon semangat 2015 nak update blog selalu. (bukan tiap masa) 

ini cerita hari sabtu hari tu. oh okay my tummy is so happy. haha. jap lupa nak tulis tarikh 3.1.2015. t

bbq dengan senior merangkap classmate. diaorang dah nak practical. dan kami bakal sem akhir sem depan. 

okeh jom tengok gambar. 
 bab makan kami dulu ya datang. 

bakar bakar bakar. sedap woi.

kegilaan mereka adalah kebahagiaan kami. ecece

cari dimana pemilik blog ni berada.

ni makan dah habis. alhamdulilah kenyang. hee. ada sate, ayam bakar, ikan bakar, sosej bakar, nasi goreng, spagheti, kek n macam macam lagi. eh tetibe tulis balik terus lapar. zz

dengan encik salman dan anak gadisnya. comel sangat.



kenangan sebelum mereka dah practical. all the best.


love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment