Wednesday, December 31, 2014

hari terakhir 2014

Assalamuailakum.

Hi blog yang ku rindu. Ecece

Hari dah habis paper untuk tahun ni, tunggu tahun depan plak exam kbye
Hahaha

Padahal baru dua paper. Dan ESOK ya tahun depan tu. Hukhuk.

So apa azam 2015.
Rahsia. Hehe. Yang penting untuk jadi yang lebih baik dari sebelum ni.

Untuk abah, ma, along, adik2, nenek, bapa2 sedara, mak2 sedara, sepupu2, sedara mara, awak, pensyarah2, cikgu2, kawan2 di luar serta alam maya dan semua, terima kasih tak terhingga kerana mewarnai hidup saya.

Bersyukur ke hadrat ilahi, kerana beri kehidupan ini dan orang2 yang baik disekeliling aku.

Selamat tinggal 2014 dan hi 2015.  Harap apa aku azam kan akan tertunai tahun depan yang akan start esok.

Tahun depan last sem dan praktikal. Hope habis on time. Alamak terbagitau azam yang ni. Hiks

Tak sabar nak jumpa awak, nak balik kuantan, nak tengok wajah2 kesayangan hati aku.

#countingtheday #13harilagiweh

K bye.

Hee






1 comment: