Saturday, February 7, 2015

week 1

assalamuailakum.

hi blog yang ku sayangi.
cuba untuk kembali by week for sem 6. insyaallah be my final semester. 
hope that sem 6 ni more rilek. sebab sem 5 memang kena siapkan final project.
kenapa sem 5 kena siapkan padahal sem 6 final? kalau itu soalan yang korang nak tanya sila pm. hehe. malas nak explain. krik krik.

dah habis first week. first week ni paling banyak aku berfikir adalah pasal PRAKTIKAL/LATIHAN INDUSTRI. peh. baru paham rasa senior pening pening. kih2.

kelas week 1 ni biasalah ada yang takde. 
tapi bab kata classmate. its okay kena happy sebab final sem. hehe.
hope my mood sepanjang sem ni baik.
tapi mood makan sila pergi jauh jauh. er

sebenarnya tengah fikir lagi ni.
cuti raya cina ni nak balik ke tak. hm

:)

No comments:

Post a Comment