Sunday, April 5, 2015

special review

assalamuailakum.

hi korang. *senyumsememeh*

nak share dua instagram yang best. hee


ni khas untuk warga kuantan dan siapa2 yang ada kawan ke buah hati ke tersayang ke dekat kuantan. 
surprisedsignaturebyara boleh membantu korang untuk membuat surprise delivery.

macam korang segan nak bawa bunga, chocolate, belon, teddy bear,cake, boleh bagi mereka sediakan dan hantarkan. selain itu ada juga membuat deco simple for birthday. bagi tahu bajet korang ya.

instagram.com/surprisedsignaturebyara
facebook.com/surprisedsignaturebyara

contact no: 012-9488985 (whatsapp/msg only)

nah contohnya kalau nak tengok selain itu, boleh follow instagram mereka.
 kalau dapat ni mesti senyumm jeee. sweett jee

 agaknya korang terharu tak dapat ini, kalau terharu tag yg korang sayang untuk bagi korang okay :)


second, badgebajet

yang ni khas untuk semua orang. sebab boleh diposkan. namanya pon korang dah tahu apa dia, tapi bukan saje button badge ada, sticker, magnetic card, yassin, thank you tag, gift box, tshirt rewang, n arrow sign.

sesuai untuk event apa apa, nak bagi sebagai doorgift. macam button badge sesuai masa majlis, kira pakai sorang satu, contoh: ayah, ibu, abang, kakak, adik, makcik, pakcik, dan sebagainya. baru cantikkk. gitu. hee. tapi button badge juga boleh digunakan selain dari event, sebagai kenangan bersama kawan ke. hee

instagram.com/badgebajet
https://www.facebook.com/ButtonBadgeBajet

contact no: 010-9861889

nah ni contohnya, nak tengok yang lain boleh ke instagram or facebook.

button badge

yassin

apa lagi korang pergi follow dan order tau!

sincerely,
rusyie

No comments:

Post a Comment