Monday, March 30, 2015

Trip to kelantan

assalamuailakum.

blog, lamanya tuan kamu lupakan kan kamu. 
sekarang baru free sikit, tapi menyesal balik kampus awal awal, sebab tiada apa apa dan kebanyakkan lecturer cakap class cancel.
hari itu balik rumah, tiap hari tak bukak laptop, apa lagi nak bukak blog, malam rasa penat, pastu terus tertidur. 
meh cerita satu satu apa yang dibuatnya sampai nak update pon tak sempat. kah.

trip to kelantan on 15 March 2015.
last trip with classmate maybe. 
sebab lagi 2 bulan insyaallah akan ada di UniSZA.

ada lebih 10 kereta yang join trip ni, ni pon sebab classmate kawen.

sebelum pergi sambil tunggu yang lain. mula lah keluarkan hp ambil gambar. 

 welfie. 

 half of classmate. pantai irama. 

nampak je camera, semua akan senyum camni. hiks

tahniah tokpa n ira. semoga berbahagia hingga ke jannah. 

next, banyak lagi cerita. so stay tune. err

sincerely,
rusyie

No comments:

Post a Comment