Friday, June 19, 2015

update before intern

assalamuailakum.

selamat berpuasa kalian.
sudah hari kedua. mcm mana puasa kalian?
semoga dipenuhi dengan amal ibadat okay!

lama tak update blog. berhabuk sangat. 
rindu nak menaip tapi apa kan daya nak buka laptop tu alahai malas. 
sekarang bila dah ada hp yang boleh buka semua dekat situ.
so macam hmm malasnya. hahaha. 

okay. ni pon paksa diri update blog sebab risau nanti lambat lagi boleh update.
next week dah nak start intern. 
cepatnya masa. tapi aku suka. hihi. sebab dari berdebar, hope everything will be okay.

okay dah 16 hari selepas moment akhir ini di unisza. 
bersama batch 4 rimtac.

good luck adik2 for next semester, journal, seminar, assignment n other. akak2 dah lalui, 
tapi semuanya indah bila berakhir. hehe.

hari last tu sebak juga, kenal dah 3 tahun. 
sekarang semua membawa haluan masing2. 
good luck intern for rimtac 3.5 years batch 4.

doakan pemilik blog ini agar dipermudahkan segalanya. 

sincerely,
rusyie.

No comments:

Post a Comment