Saturday, July 4, 2015

2 of 24 week

   Assalamuailakum.

hi blog!
dah 17 ramadhan hari ni.
alhamdulilah kita masih berpeluang untuk hidup sampai ke hari ini.
selamat beribadat kalian. 
semoga kebaikan yang kita buat bulan ini akan terus menerus sehingga hujung nyawa kita.

dah 4 july 2015, cepatkan masa berlalu.hee
27 jun lepas genap umur aku dua puluh ... 
terima kasih semua wish, doakan, ma abah masak paling sedap, hadiah awk bagi, tirah n beba untuk kek. 
kadang kadang kita akan bahagia tersenyum sebab ada orang ingat kita, kan?
yes, im happy with my life now. 
yang tak best tu kita lepas cenggitu saje boleh tak. hope i can.

dah 2 week intern.
so far, alhamdulilah everything okay.
bos okay, staff okay, kawan2 praktikal okay, environment okay.
lagi 22 week. lama lagi tapi its okay cari ilmu banyak2 sebelum ada karier sendiri.
hope lepas habis je praktikal, ada kerja menanti.
banyak lagi angan untuk aku kecapi! cewah.

doakan dipermudahkan.

sincerely, 
owner blog!

No comments:

Post a Comment