Saturday, December 3, 2011

together

salam.

penuh cerita dalam minda ni.hehe.baru sampai dari kl.ade delegasi disana.balek je terus tidur tak hingat dunia.haha.cerita KL nanti-nanti ye.takde gambar lagi.

yang bawah ni cerita 23hb 11 until 25hb 11 2011.pegi cameron highland bsame family aku,nenek aku,family pak andak, family mak teh n family cik yan.serius best yang amat dapat berkumpul ramai2 dalam 1 rumah.tapi kan along n ateh tak pegi.memang sobs lah kan.takpe next time,insyaALLAH.Ya Allah cantik nye keindahan alam.menghijau je ladang teh, kalau duk situ lame2 tak rabun macam gini lah sekarang,haha.pegi ladang strawberi,sedap sgt.umaira lagi la banyak dia makan.yang bestnye sejuk tak hingat dunia lebih2 lagi time hujan cegini.terketar2.mandi pon rasa xnak.

 
ladang teh yang indah.

nyum2.sedap.

nak tengok gambar lagi,pegi jelajah fb aku ye.hehe.walaupun jalan berlekok-lekok,tetap ati ni rasa mau pegi lagi.

sekian.


No comments:

Post a Comment