Thursday, May 9, 2013

minggu ke sebelas

assalamuailakum.

lamanya tak update blog. tangan terus kaku. eh.
hari tu balik rumah, bz sikit.
siangnya membuat kerja2 di rumah, malam menemani ma di hospital.
alhamdulilah, now dia dah okay sikit. 
cuma tulah sebak tengok tangan ma kena cucuk sampai lebam. pakai oksigen setiap masa. 
abah pon dua tiga hari bz urus itu ini.
umairah sampai demam, ma 3 hari tiada dengan dia.
sampai dia boleh cakap ' nanti maira dah besar, maira bawak kete jumpa ma'.
mungkin itu salah satu untuk ajar aku lebih tabah.

its okay, saje nak share kat blog. mungkin nanti aku baca, aku lebih lebih mengingati segala pengorbanan abah dan bonda. 
harap bonda kembali sihat seperti sediakala. amin.

minggu ke sebelas. 
3 minggu untuk study week.
4 minggu untuk exam.
6 minggu untuk HOLIDAY.

cepatnya masa berlalu. test semua dah habis. yang tinggal hanya kenangan eh. yang tinggal hanya quiz n some assignment. lepas tu exam.
doakan ye.
 me, ana, syira.
nampak kami sebaya tak. oke malas nak cakap.

p/s: Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga. 

thank youuu.


love,
rusyie.

2 comments: