Wednesday, June 26, 2013

mini holiday

assalamuailakum.
apa khabar korang? dah lama belog tak update. kemain busy. hee
nak citer pasal weekend hari tu. 21 june until 23 june. 
kira mini holiday for me. tetibe parent bagi. 
tapi berkali tanya, nak pergi ke, ye ma, da beli tiket. 
sebelum ni mana pernah pergi mana mana tanpa mereka. 
walaupun rasa kita besar, kita kena ingat depan mata mereka kita masih kecik. haha.
mukadimah panjang kemain.

 20 june tu habis exam pagi, petang tu kemas barang, malam tu naik bus p shah alam. banyak berjalan hari hari esoknya. kita tengok gambar je. hee


muka bahagia dapat jumpa. dapat karok, dapat bowling. aktiviti wajib. hee.



 gambar ni paling suka. sebab ade rabbit di sebelah. opps.



 pergi Secret Recipe, ini paling aku cari. sedap. sebab tu mula mula makan tak nak amik gambar, then, dah makan separuh, alo lupe nak amik. itu sebab macam ni. hee



 lepas dah makan SR, teringin nak makan meatball n burger bakar abang burn. kenyang wee malam tuh.





 kami bertiga. yeay. i-city.



 kami setia bersama di setia city mall. yeay.



 hebat berbowling. gittew.


berchatime dengan diaorang. mengidam. pheww.





 :)


muka happy sebelum tengok wayang. selepas tengok arghh kenapa camtu. haha

 
 paling suka gambar ni. nampak kurus kemain. hehe.



thanks korang layan aku disana. hee. sayang korang. 
 

love,
rusyie.



No comments:

Post a Comment