Thursday, June 27, 2013

sweet dua dua

assalamuailakum.

alhamdulilah masih bernafas lagi hari ni. 

happy besday to me.

thank you semua wish. message, nyanyi dekat wechat, whatsapp, facebook, twitter. yang penting family yang face to face gitu. 
kalau facebook takde bagi tau, agaknya tade orang wish. kan. hehe.
 banyak wish yang comel2, tak terlepas wish cepat dapat jodoh. haa. harap doa korang dimakbulkan.heee

terima kasih ma, di hari ni ma melahirkan ida, penat lelah abah ma jaga ida dari dalam perut sampai lah ke hari ini. beri segalanya. yang penting kasih sayang yang sangat berharga dan tidak ternilai. *sobs*

makin meningkat usia, makin kena ingat pada mati. *pesan junior*
 ni athirah sidek buat. hee. cantik terus buat dp. gituu. tirah ayah i ada d satu je tau. hehe.
geng kuantan buat surprise datang rumah. for the first time. biasa kawan2 dekat u je celebrate surprise. thank you korang.

abah pon cakap tak payah kek la. hehe. its okay abah. 

untuk syida, mini holiday kira hadiah yang best, untuk suzie, thanks novel tu, best weh. before my besday lagi dah baca, tapi tak habis lagi. hee. untuk adik2 thanks adiah tu.

 awak yang last wish tu thanks. hee.diakhiri hari lahir dengan senyum.

terima kasih semua. 
syukur ya allah dengan semua yang hadir dalam hidupku.
 

love,
rusyie.

4 comments: