Wednesday, October 9, 2013

mengamit

assalamuailakum.
semalam ada orang mengamit kenangan gitu.
so tetibe hari ni bukak folder gambar masa mude mude dulu. eh. haha
pastu tetibe rindu nak jadi bawah 21. kihkih. sekarang atas sikit. eh
 gambar diploma beribu ribu. tapi degree ni kan malasnya nak ambil gambar. phew.
ke bila umur meningkat ni makin xde feel ke arah itu. 

 
 dinner masa akhir sem. baru best ramai join. sekarang time degree tak penah pergi lagi. last nanti lah pergi. kihkih.
 dulu selepas/ sebelum present semua duk bergambar. sekarang tak ingat dah nak ambil.
 rindu nak join program lagi. dengan MT n exco2 lain. dekat UPSI. aku n syida je adik diploma masa ni. tapi best weh.

 dekat UTM. program kemasyarakatan. cari mana aku. hehe.

kiranya kalau aku join program mesti program ke arah kemasyarakatan. sebab suka. banyak lagi program lain aku ikot. tapi sikit2 je la upload. hihi.


 ni time jadi pembantu mahasiswa masa student baru masuk. yes pengalaman best. bangun pagi gerak student baru pastu buli diaorang. kihkih.


 program kelas ke KL. pergi macam cuti sambil belajar. banyak belajar. banyak rapat dengan mereka ni. banyak gila gila.

konvoi raya salah satunya. last raya bersama mereka. banyak jalan. kira masa tu sewa kereta semua duk berebut jalan di atas jalan raya. rindunyaaaa. 

rindu nak buat macam masa diploma. banyak kegilaannya. belum lagi citer pergi air terjun, pantai. kalau dicerita semua mesti sampai 3 hari pon tak habis.
degree ada je tapi kan rasa macam gambar takde sangat. ish kena rajin balik bergambar. 
baru nanti boleh gamit kenangan lagi.hihiks

itu saje. nak packing barang. nak cuti. kbye.

love,
rusyie.

2 comments: