Tuesday, October 8, 2013

week 5

assalamuailakum.

week 5 settled. alhamdulilah.
so far, memang feel stress sikit. but, i dont know why, mesti kat mulut ni, akan cakap im okay.
tapi sebenarnya tak bole nak describe macam mana feel tu.
hmm kira penipuan yang nyata. but, im okay saje. hehe

dah siap assignment yang kena submit hari khamis. last day lah. tapi khamis kan dah nak balik.
padahal nak mention nak balik tu. mihmih.
yeay. actually terengganu dapat 2 hari cuti for raya haji.
kira selasa n rabu la kan. so semua sanggup ganti kelas awal2 utk hari ahad, isnin n khamis(tapi khamis memang xde kelas)ihikss
so balik lebih awal dari housemate. yeay. sebab diaorang still ada kelas.

aku hari ni dah habis kelas. esok pagi lecturer cancel kan kelas.
kalau tahu memang beli tiket esok pagi. sobs.
its okay, esok boleh bermesra dengan housemate dulu.
macam kalau tak cuti tak bole kan. hehe

kita selalu rasa kita susah, sebenarnya ada lagi susah dari kita.
cuba kita lihat pada apa yang kita ada dan kita tengok dengan orang lain.
bersyukur lah kita. 
ALLAH  buat semuanya ada sebab.
 semoga hidup dan mati kita hanya untuk ALLAH. 

love,
rusyie

No comments:

Post a Comment