Thursday, October 3, 2013

week 4

assalamuailakum.

hi readers. *perasan ada yang baca, tapi ada kan kan*
this week, penatnya. 
ada assignment, ada quiz. 
lagipon bukan sebab tu tapi tekanan yang diberikan. 

 semalam siap siap semua nak pergi class, housemate hilang basikal. 
tau tak perasaan camne. bahayanya rasa duduk sini. hope everything will be okay.
walaupun dah kunci dari belakang ke depan, sekarang tetap rasa ragu ragu.
beringat supaya tidak ambil mudah dgn semuanya, jangan leka. gitu.

semalam malam bawa motor. first time beranikan diri bawa ke jalan besar. 
biasanya kat rumah bawa pergi ambil adik je. 
sebabnya nak pergi discussion kat kampus, nak pergi library pinjam buku.
so walaupun malam redah je.
alhamdulilah satu pengalaman yang best. hikhik.
 housemate suruh isi minyak. cari tempat nak bukak tempat duduk tu kan kat tepi tadi.
terus panggil abg caltex tu, tanya mana. dia try godek godek rupanya dia tak tahu.
so dia takkan gelakkan aku. haha.
then, syira try godek godek rupanya senang je.
dua dua tergelak sendiri. haha.
biasanya motor tak penah isi minyak. gitulah.

duduk luar terlalu banyak aku berdikari. 
kena berani je. itu je.
tapi 4 week ni rasa best.
banyak belajar.

banyaknya bebel minggu ni, tapi sebenarnya nak bebel banyak lagi cuma tangan dah penat type. hihi.
 
excited nak jumpa minggu depan! 
 

love,
rusyie.

2 comments:

  1. Cantik header (y)
    Pulas kunci ke arah lawan jam nk bukak seat. Errr gituuu hehe keep it up

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tauu. zzz. selalu jalan kaki je. hikhik. thanksss! :)

      Delete