Sunday, October 19, 2014

sorry blog

assalamuailakum.

hi blog. sorry selalu ditinggalkan. bukan lupa.
selalu je buka link blog sendiri.
pastu tengok, tapi tengok je.
nak update kemain fikir sejuta kali nak update apa. hiks

eh mukadimah panjang panjang kenapa. 
terima kasih readers (kalau ada) tapi ada je kawan2 baca. i is segan. haha

dah jadi blogger ni dah lama sebenarnya.
tapi blog yang lama dah delete. rindu pulak blog dulu. ngee.
blog dulu mungkin lagi tak matang. tapi sekarang matang ke. er

menulis di blog kadang kadang best. sebab? hm.
bagi aku kenapa kadang kadang best dan semestinya kadang kadang tak best.
kadang kadang best sebab:
1) aku boleh menulis, boleh berkarya.
2) boleh berkawan dengan blogger lain. 
3) boleh kongsi pengamalan dan sebagainya.
4) isi masa lapang. 

kadang kadang tak best sebab:
1) nak menulis something tapi takot ada reader/kawan terasa. (memang jenis takot orang sentap)

so kiranya aku happy dalam menulis. cewah.
dan aku juga suka blogwalking tanpa tinggal jejak. tapi aku suka baca. hm tapi selalu lupe nak tinggalkan jejak. dush. maaf.

sekarang pun macam sibuk dengan life sampai rindu nak duduk depan laptop baca blog orang.
ni pun ada dekat rumah. so bila cuti macam ni malas nak ingatkan kerja kerja. kihkih. blog jadi teman. yeay.

eh panjang sangat cerita. be happy uols.

bye. 

:)

2 comments:

  1. yang selau jadi, tulis entry baru, tapi baru separuh jalan berhenti. Tersadai dalam draft berbulan-bulan. Tapi, menulis itu satu terapi kan? =)

    ReplyDelete
  2. kan.selalu cengitu.hehee. terapi paling best. :)

    ReplyDelete