Thursday, November 6, 2014

Week 8

Assalamuailakum.
Hi readers. Ecece.
Dah minggu ke 8 sem 5 dah ya. 
Rindu nak menaip tiap minggu.
Sorry sem ni macam tak janji boleh update tiap minggu. 
Ni gigih sikit sebab curi curi masa.

Dah minggu ke 8 kot.
banyak assignment. fuh.
kira bukan minggu minggu honeymoon. minggu sesak. dush

ini cerita masa cuti mid sem hari tu. 
dah lambat sangat update. hehe
sebenarnya nak ajar lin bawa kereta sekali.
eh bukan ajar, teman. gitu

ambil athirah ni dekat sungai isap. so boleh la jalan jauh sikit lin ni.
lepas tu pergi kulacakes. yeay. makan kek.
sebenarnya baru je timbang berat dah naik. bukan sikit. phew. tapi still tak sedar. hihi.

pastu lepak Ecm. kehkeh. muda sangat bagitahu lepak.

pastu balik, bawak balik sushi.
semua family tak nak. aku je makan.
so apa lagi aku lah habiskan.
sebab tu kurus kan. haha.

jom makan. err 

itu je.

bye.

1 comment:

  1. Boleh lagi honeymoon tuh..yana nak final exam mgu dpn still relex2..mlm nk final bru nk mgelabah..haha

    ReplyDelete