Friday, December 19, 2014

dah lama tak berjumpa

assalamuailakum. 

kemain title tu kan.
rindu saya tak blog?
err.

yeay, dah habis sesi kuliah. assignment. sekarang study week. baru rasa lega.
dan saya sedang berada di KUANTAN. sejuk damai gembira. kihkih.

ni antara gambar masa sibuk hari itu..
 carilah mana saya? er. ni kira photoshoot untuk hari seminar.
kitaorang memang akan ada final year project.
kena buat research, pastu kena present masa seminar yang kitaorg kena organize sendiri.
6 credit hour. mana boleh cincai kan.

 after habis seminar. hehe.kemain kami.
yeay. rasa macam lega sangat.
hope A untuk kami semua. amin.

ni masa seminar law of insurance. dengan senior merangkap classmate kami. 
diaorang nak praktikal dah. dari sem 2 join diaorang masuk kelas diaorang. 
sekarang ni sem 5 dah, so lama sangat kenal diaorang.
terima kasih senior sebab sudi arrange time untuk bagi kitaorang masuk kelas korang. *sebak*
doakan kami lagi satu sem di sini. 

 habis hari hari banyak kerja. keluar makan untuk raikan. kihkih. see serabai tak.
alhamdulilah untuk semua.

siapa itu? hihi.

kbai.
jumpa lagi.

:)

2 comments: